Gymnastics

Harjoittelua omalla kehonpainolla

Gymnastics-tunneilla (voimistelu), harjoittelu tapahtuu pääsääntöisesti omalla kehonpainolla, kuminauhoja sekä pieniä vastuksia käyttäen. Tunnin pääpainopisteet on jaettu liikkuvuus, voima- sekä taitoharjoitteluun.

Renkaat, räkki sekä lattia

Vetosalin Gymnastics-tunnit on jaettu kolmeen aihealueeseen jotka ovat: Renkaat, Räkki sekä Lattia. Tunti koostuu lämmittelystä, liikkuvuus-, keskivartalo-, taito- sekä voimaharjoittelusta.

Räkki ja rengastunneilla harjoiteltavat liikkeet ovat mm; kippi, leuanveto, muscle up, dippi. Lattiatunneilla keskitymme pääosin käsilläseisontaan, käsilläkävelyyn sekä käsilläseisontapunnerruksiin.

Haastaa koko vartalon ja mielen!

Gymnastics-harjoittelu on erittäin hyvä harjoittelumuoto itsessään, haastaen koko vartalon (ja mielen) aina isoista lihaksista pienempiin tukilihaksiin. Harjoittelun intensiteetti on usein pienempi kuin Crosstraining-tunneilla, sillä keskittyminen tekniikkaan sekä toistojen laatuun korostuu näissä treeneissä, varsinkin vaativimpien liikkeiden osalta.

Vaikkakin Gymnastics-harjoittelu on jaksotettu aina aihekokonaisuuksiin, voit osallistua tunneille milloin vain ja valita juuri sinulle sopivat tunnit työstääksesi heikkouksia/parantamaan tekniikkaa.