Crosstraining

Cross Training on harjoittelumuoto, jonka tunneilla hypitään, juostaan, nostetaan, soudetaan, käytetään kahvakuulia ja oman kehon painon avulla tehtäviä liikkeitä. Tunneilla korostetaan ihmisen luonnollisia liikeratoja ja toiminnallisuutta. Cross Training on liikuntamuoto, joka herättää sisäisen atleettisi henkiin.

CT-VOIMA

Harjoituksissa keskitytään voimapainotteiseen harjoitteluun Cross Training menetelmällä ja se sopii kaikille iästä ja kuntotasosta riippumatta. Tunneilla tehdään voimaharjoittelua, usein isolla kuormalla ja pienillä toisto määrillä. Apuna käytetään mm. tankoja, käsipainoja, kahvakuulia ja omaa kehonpainoa.

CT- KESTÄVYYS

Kestävyyteen keskittyvää Cross Training harjoittelua, joka sopii kaikille iästä tai kuntotasosta riippumatta. Tunneilla käytetään mm. omaa kehoa, kahvakuulia, hyppynarua, assaulbikea, soutulaitteita, käsipainoja, levypainoja, kuntopalloja, tankoa yms.

CT- MIX

Tämä Cross Training tunti yhdistää voima-, kestävyys-, tekniikka- ja kehonpainoharjoittelua monipuolisella tavalla.

CT- CHALLENGE

Challenge-tunnilla haastat itsesi rankempien ja haastavampien liikkeiden sekä treenien avulla. Tunnit pidetään lauantaisin ja tunnin sisältö julkaistaan perjantaisin klo 14.00 mennessä.