Veto Juniors

Perjantaisin toteutettava lasten ryhmä on tarkoitettu 8-10 vuotiaille lapsille. Syksyn 2019 treenijakso toteutetaan 13.9.-13.12.2019 perjantaisin  klo: 15.00-16.00.

Harjoittelua leikkien ja pelien kautta

Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti motorisia perustaitoja erilaisten leikkien, pelien ja harjoitteiden kautta. Tunneilla päästään tutustumaan myös lapsille soveltuvaan CrossTraining- harjoitteluun, omaa kehoa välineenä käyttäen. Treeneissä opetellaan myös eri kehonosien hahmottamista ja ryhmässä työskentelyä. Monipuolinen harjoittelu luo kattavan perustan lapsen fysiikalle lähes mihin tahansa urheilulajiin tulevaisuudessa ja on tehokas keino urheiluvammojen välttämiseen.

Toiminnallista harjoittelua turvallisesti

Harjoituksissa käytetään voimisteluliikkeitä, sekä muita omalla kehonpainolla tehtäviä liikkeitä. Lapsilla on loistava mahdollisuus maksimoida fyysinen kapasiteettinsa tämän kaltaisella harjoittelulla, harjoittelun ollessa viihdyttävää, haastavaa ja hauskaa. Toiminnallisen harjoittelun skaalattavuus antaa mahdollisuuden kaikenlaisille lapsille suoriutua harjoituksesta ja haastaa itseään. Liikkeet opetetaan lapsille oikein ja turvallisesti.